Hoe het werkt

PepFlo koppelt ambitieuze studenten van alle type opleidingen aan serieuze bijbanen en opdrachten bij een breed scala aan organisaties.

Dat doen we als volgt:

Iedereen kan zich gratis bij PepFlo inschrijven. Graag zelfs!

Hoe groter ons netwerk, hoe groter de kans op een succesvolle match.

Vul het inschrijfformulier voor studenten of organisaties in en geef daarop aan waar je interesses liggen, welke vaardigheden je als student graag wilt ontwikkelen of welke eigenschappen je als organisatie zoekt in een werkstudent. Studenten uploaden ook hun cv.

Vervolgens zoekt PepFlo in haar netwerk naar een passende student/opdracht.

Jij hoeft zelf dus niets te doen!

We kunnen niet beloven dat we jouw droombaan of superstudent vinden, maar wel dat we niet zullen stoppen totdat we een succesvolle match hebben gevonden. Dus: klikt het niet? Geen zorgen.

PepFlo zoekt door totdat beide partijen tevreden zijn met de match.

Hebben we een succesvolle match, dan brengen we je in contact met de student/organisatie.

Jullie regelen daarna onderling de details van de samenwerking (werktijden, locaties, vergoeding).

PepFlo blijft wel altijd beschikbaar voor vragen en advies én ziet erop toe dat de afgesproken vergoeding redelijk is.

PepFlo makes it happen!

Empowers Students, Education & Business
PepFlo empowers Students, Education & Business

Kosten

Voor studenten is onze dienst­verlening gratis, organisaties betalen alleen een vergoeding per succesvolle match (no cure, no pay).

De eerste vergoeding bedraagt 500 euro (excl. btw), bij elke volgende succesvolle match zal dit bedrag steeds iets hoger liggen.

Deze vergoeding ligt ver beneden de standaard markttarieven. Dat is een bewuste keuze. Wij willen het namelijk makkelijker maken voor organisaties om werk­studenten in te zetten en werken daarom zonder dure recruiters of detacheerders maar met een concreet en betaalbaar tarief. Dat is ook in ons eigen voordeel: hoe lager het tarief, hoe meer matches, hoe beter wij onze missie kunnen voltooien.

Voor ambitieuze studenten

Ben jij op zoek naar een serieuze bijbaan die aansluit bij je ambities en opleiding? Wil jij jezelf ontwikkelen vóórdat je de arbeidsmarkt opgaat?

Schrijf je dan vandaag nog in bij PepFlo (gratis) en wij koppelen jou aan de tofste en voor jou relevantste bijbanen binnen bedrijven, overheidsinstellingen, startups of Ngo’s. Niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor je cv.

Tijdens de matchmaking kijken we niet naar welke werkervaring je al hebt opgedaan, maar juist naar welke interesses je hebt en welke vaardigheden je verder wilt ontplooien. Vervolgens zoeken wij in ons netwerk naar een bijbaan die daarop aansluit. Zo kun jij naast je studie serieuze werkervaring opdoen en ga jij straks beter voorbereid de arbeidsmarkt op.

NB: PepFlo werkt voor de matchmaking niet samen met onderwijs­instellingen en staat helemaal los van jouw opleiding. De bijbaan die je vindt via PepFlo doe je dan ook buiten je studie-uren om, bijvoorbeeld tijdens studievrije dagen, in je vrije tijd of tijdens een vakantieperiode.

Geïnteresseerd?
Klik hierboven op de button en schrijf je in. Het enige dat jij hoeft te doen is ons intakeformulier invullen en je cv uploaden. Daarna gaan wij meteen voor je aan de slag. Klinkt goed toch? We hopen van je te horen!

Voor vernieuwend onderwijs​

PepFlo wil graag een bijdrage leveren aan de praktijkervaring van studenten.

Waarom? Omdat PepFlo weet dat samenwerken met het bedrijfsleven een van de belangrijkste speerpunten binnen het onderwijs is, maar veel opleidingen te weinig tijd of middelen hebben om dit te realiseren. Hierdoor gaan veel studenten zonder relevante werkervaring de arbeidsmarkt op en dat is zonde én onnodig.

PepFlo springt bij waar het onderwijs handen te kort komt en helpt onderwijsinstellingen graag om hun opleidingen praktijkgerichter te maken. Daarom organiseert PepFlo samen met onderwijsinstellingen bedrijfsbezoeken en inhousedagen, zet ze een uitgebreid alumni-netwerk op en denkt ze actief mee over onderwijsvernieuwing.

Voor enthousiaste organisaties​

Op zoek naar nieuwe medewerkers?

Overweeg dan eens een jonge en gedreven student: die brengt niet alleen de nieuwste kennis en vaardigheden met zich mee, maar zorgt ook voor een frisse blik en nieuwe dynamiek binnen uw organisatie. Bovendien bouwt u met een werkstudent een waardevolle relatie op met de werkende generatie van de toekomst. Een succesvolle investering in werving en selectie van toekomstige medewerkers!

Inschrijven is gratis. U betaalt alleen een vergoeding per succesvolle match (no cure, no pay).

De eerste vergoeding bedraagt 500 euro (excl. btw), bij elke volgende succesvolle match zal dit bedrag steeds iets hoger liggen. Meer hierover leest u op Matchmaking.

Ook als u op dit moment geen vacature beschikbaar heeft, raden wij u aan om zich bij PepFlo in te schrijven. Ons netwerk groeit elke dag en bestaat uit getalenteerde en veelzijdige studenten die staan te springen om voor u aan de slag te gaan. Handig voor als u wél een keer op zoek bent naar nieuw en jong talent. Klik hierboven op de button en schrijf u vandaag nog in!

NB: Naast matchmaking helpen wij organisaties ook met andere activiteiten zoals het organiseren van masterclasses, business boosts en inhousedagen.

Aangesloten organisaties​​

Wij zijn trots op onze partners en enthousiaste klanten!

Shopping Basket