PepFlo makes it happen!

Empowers Students, Education & Business
PepFlo empowers Students, Education & Business

Onze missie

Bedrijven helpen aan nieuw gedreven talent, en studenten stimuleren om hun interesses en talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Dat doen we door geselecteerde HBO en WO studenten direct te verbinden aan het bedrijfsleven. 

Alle studenten worden persoonlijk door ons gescreend en getoetst op gedrevenheid en motivatie.

Zo helpen we gemotiveerde studenten in hun loopbaanoriëntatie met relevante praktijkervaring en kennisontwikkeling. En geven we organisaties een boost aan ondersteuning, frisse blikken, nieuwe kennis én hun zichtbaarheid (employer branding).

Door studenten en bedrijven eerder aan elkaar te verbinden verloopt de zoektocht naar nieuw talent en het overgangsmoment van studie naar werk sneller, soepeler en beter! 

PepFlo empowers Students, Education & Business

Onze mensen

Saskia du Bois-Schütz

Founder

De motor achter de missie!

Verbindend, bevlogen en ambitieus. Komt uit het bedrijfsleven en verbaasde zich daar over de mismatch tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Dat gaan we anders doen!

Raad van Advies

Heijke Oldenkamp

(OUD) STUDENT @HOGESCHOOL LEIDEN

Jakob Serlier

HONNEURS STUDENT @TU DELFT

Eveline Kapteijn-Kruijswijk

Docentonderzoeker en coordinator minor LivingLabs @De Haagse Hogeschool

Harm Voogt

CEO @Validata Group

Michiel Hoogenboom

Strategy Designer @BMI

Dingeman Leijdens

CEO @TJIP B.V.

Leen van den Akker

Accountant @Van Den Akker

Raad van Advies

De Raad van Advies (RvA) bestaat uit vertegenwoordigers uit
het onderwijs (docenten), bedrijfsleven en studentenleven.

De RvA is op de hoogte van actuele trends en ontwikkelingen in het onderwijs en de markt. De RvA deelt haar kennis, netwerk en ervaring met PepFlo.

De RvA houdt ons scherp, is sparringpartner, adviseert (gevraagd en ongevraagd) en denkt mee over de strategie, uitvoering en financiën.

De bijdrage van de RvA op hoofdlijnen:

De RvA helpt PepFlo tot een duurzaam platform te komen en adviseert op o.a. de thema’s financiën, doelgroep benadering en AI. 

Op basis van ontwikkelingen en dynamiek in het onderwijs en op de arbeidsmarkt houdt de RvA een een kritische blik op de strategie (value proposition) en marktbenadering.

De RvA daagt uit, vergroot ons netwerk en bouwt mee aan het succes.

Veelgestelde vragen

PepFlo koppelt studenten die een serieuze bijbaan zoeken en organisaties aan elkaar. Dit kunnen bedrijven, overheidsinstellingen, startups of Ngo’s zijn. PepFlo is geen detacheerder, uitzendbureau of payroll.

Het enige dat PepFlo doet is matchen; is er een succesvolle match gevonden, dan regelen student en organisatie onderling de invulling en details van de opdracht/bijbaan.

PepFlo is er voor alle nationale en internationale HBO en WO studenten (in de toekomst ook MBO), die serieuze werkervaring willen opdoen en hun cv een boost willen geven voordat ze de arbeidsmarkt opgaan.

Iedereen kan zich gratis bij PepFlo inschrijven.

Vul het intakeformulier voor studenten of organisaties in en geef daarop aan waar je interesses liggen, welke vaardigheden je als student graag wilt ontwikkelen of welke eigenschappen je als organisatie zoekt in een werkstudent.

Studenten uploaden ook hun cv. Vervolgens zoekt PepFlo in haar netwerk naar een passende student/opdracht.

Jij hoeft zelf dus niets te doen! PepFlo zoekt door totdat beide partijen tevreden zijn met de match.

Voor studenten is onze dienstverlening helemaal gratis.

Organisaties betalen éénmalig een donatie van €500 (excl. BTW) aan het platform, maar alléén als de match succesvol is. No cure, no pay!

Je doet werkervaring op die aansluit bij je opleiding en interesses. Daarnaast ontdek je tijdens je studie waar jouw krachten liggen, zodat je na het behalen van je diploma zelfverzekerder de arbeidsmarkt opgaat.

Met PepFlo kun je als student die 2-5 jaar werkervaring opdoen waar veel organisaties naar vragen.

Samenwerken met het bedrijfsleven is één van de belangrijkste speerpunten binnen het onderwijs, maar veel opleidingen hebben te weinig tijd of middelen om dit doel te realiseren. Daardoor gaan veel studenten met beperkte praktijkervaring de arbeidsmarkt op.

PepFlo wil dit gat graag opvullen door studenten buiten hun studie-uren om te laten werken in een studie-gerelateerde bijbaan. Zo kunnen opleidingen zich focussen op het onderwijs en kunnen studenten via PepFlo alsnog die benodigde werkervaring opdoen.

Met één inschrijving heb je als organisatie toegang tot een groot netwerk vol getalenteerde, ambitieuze en jonge talenten.

PepFlo is voor organisaties dan ook dé manier om in contact te komen met de nieuwe generatie talent die vol frisse visies zit en niet kan wachten om aan de slag te gaan.

Een werkstudent aannemen betekent niet alleen een nieuwe impuls voor de organisatie of het begin van een langdurige relatie met jong talent, maar ook meer zichtbaarheid van de organisatie, doordat de studenten als ambassadeurs optreden.

Shopping Basket