Platform voor en door Studenten. PepFlo makes it happen!

PepFlo is een community (platform) waar bedrijven te vinden zijn die open staan voor contact en/of samenwerking met studenten. Alle bedrijven zijn door ons PepFlo proof bevonden; leuk, leerzaam en goed voor je persoonlijke ontwikkeling en loopbaanoriëntatie! Zij bieden een breed aanbod. Van bijbanen en trainingen tot studieplekken, meeloopdagen, kennislunches en bedrijfscoaches. Altijd te combineren met de studie en verrijkend voor jou persoonlijk!

Anders dan de bekende vacature-, stage- en recruitmentsites is PepFlo een matchmaker/verbinder met een maatschappelijke missie. We kijken naar de gezamenlijke leerbehoefte en interesses in plaats van een taak die vervuld moet worden. Er ligt minder nadruk op ervaring, meer op potentie en ambitie.

Hoe het werkt?

Gemotiveerde studenten kunnen zich vrij bij ons aanmelden.

Meld je Aan

Meld je aan via de button hieronder en kom bij de community van gedreven en gemotiveerde HBO/WO studenten. Aanmelden kost je minder dan 1 minuut van je tijd.

Maak je Profiel op

Gelukt! Je hebt je aangemeld. Dan is het nu van belang dat je je profiel opmaakt, zodat PepFlo de perfecte match kan maken. Hopelijk zien we jou terug in onze community!

Aanbod per E-mail

Ontvang het aanbod per e-mail. Het aanbod bestaat uit beschikbare bijbanen, stage- en afstudeerplaatsen, studieplekken, carrière coaches, trainingen, lezingen etc. Zit er iets leuks tussen? Dan klik je op de “like” knop .

Over naar PepFlo

Wij verzamelen de likes en maken een selectie voor het bedrijf. Zit jij er tussen? Dan neemt het bedrijf contact met jou op. Zo niet, dan krijg je van ons uiteraard bericht en kun je weer (onbeperkt) reageren op het aanbod.

Student ervaringen uit de praktijk

In onze nieuwe serie Oppeppers blikken we met studenten en oud-studenten terug op hun PepFlo avontuur.
Leer van hun ervaringen en laat je inspireren!

De Oppeppers uit de Praktijk

Lees meer over de ervaring van student en bedrijf in onze rubriek de Oppeppers. 

Platform voor en door Studenten. PepFlo makes it happen!

Anders dan de bekende vacature-, stage- en recruitmentsites is PepFlo een matchmaker/verbinder met een maatschappelijke missie. We kijken naar de gezamenlijke leerbehoefte en interesses in plaats van een taak die vervuld moet worden. Meld je aan als Student!